Actualitate

2017-04-19, 15:17:38

Vânzare de peste 32.000 lei în primele trei luni, la magazinul Fiscului oltean. Rafturile au rămas aproape goale

Marfă puţină pe rafturile magazinului aflat la parterul sediului Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publici (AJFP) Olt. Deşi preţurile sunt atractive, o pereche de blugi plecând de la 10 lei, oltenii care doresc să facă achiziţii de la magazinul din incinta AJFP Olt nu prea au din ce alege. Cert este că în primele trei luni din acest an, Fiscul oltean a făcut vânzare de peste 32.000 lei.

La nivelul judeţului Olt, valoarea bunurilor confiscate şi intrate în proprietatea privată a statului în primele trei luni ale acestui an a fost de peste 37.000 lei. În sold, la început de 2017 se mai aflau bunuri în valoare de 23.796 lei.

Reprezentanţii AJFP Olt au precizat că în primele trei luni au fost vândute mărfuri în valoare de peste 32.600 lei.

„Din valorificarea bunurilor propietatea privată a statului existente în stoc la 31 decembrie 2016 şi a celor intrate în perioada ianuarie-martie 2017, s-a încasat suma de 32.655 lei. Cele mai mari sume provin din vânzarea directă, 20.211 lei”,
spun reprezentanţii AJFP Olt.

Oltenii au cumpărata de la magazinul Fiscului produse alimentare, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, produse de uz casnic, cele mai vândute fiind confecţiile şi încălţămintea.

După vânzarea acestor produse, în magazin a mai rămas marfă puţină, iar clienţii aşteaptă cu interes o nouă tranşă de produse.

Astfel, în acest moment pe rafturile acestui magazin mai există câteva perechi de papuci, preţurile variând între 1,5 lei şi 2,5 lei, câteva perechi de tenişi, preţul fiind de 10 lei şi câteva bluze de copii şi adulţi, preţuri 7,5 lei- 10 lei. Unii clienţi mai pretenţioşi spun că nu au de unde să aleagă produsele de care au nevoie, oferta fiind una redusă în această perioadă.

Bunurile supuse valorificării care, în această perioadă, devin necomercializabile, precum şi cele care nu au putut fi valorificate vor fi distruse sub supravegherea unei comisii de distrugere.

Reprezentanţii AJFP Olt nu pot preciza cu exactitate când va fi adusă marfă nouă, pentru că produsele confiscate trebuie să treacă prin mai multe comisii şi evaluări.

Comentarii

Redacţia

2017-04-19 15:17:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro