Sport

2019-11-19, 12:00:51

Universitatea Craiova, adversara juniorilor de la CSM Slatina în optimile de finală ale Cupei României Under 17

Echipa de juniori Under 17 de la CSM Slatina face parte din cele mai bune 16 formaţii la această categorie de vârstă, care îşi continuă parcursul în Cupa României. Jucătorii pregătiţi de Cristian Stănculeţu vor întâlni, în optimile de finală, pe teren propriu, Universitatea Craiova, care evoluează în Liga Elitelor Under 17.

După un parcurs fără greşeală în Campionatul Naţional Under 17, juniorii de la CSM Slatina au reuşit să se califice în optimile de finală ale Cupei României. Echipa pregătită de Cristian Stănculeţu va da piept, în această fază a competiţiei, cu o formaţie ce activează în Liga Elitelor. Este vorba despre Universitatea Craiova, club titrat la nivel de copii şi juniori şi nu numai.

Meciul din optimile de finală se va disputa pe 27 noiembrie, cu începere de la ora 14.00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-11-19 12:00:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...