Sport

2019-08-02, 14:22:10

Unirea Bascov, FCM Alexandria şi CSU Craiova II, adversarele din ultimele amicale ale grupării CSM Slatina

Nou-promovată în Liga a III-a, CSM Slatina mai are trei meciuri amicale de disputat până la debutul în Liga a III-a, programat pe 23 august. Unirea Bascov, formaţie pregătită de Adrian Dulcea, este echipa pe care gruparea slătineană o va întâlni miercuri, 7 august, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Trei săptămâni au mai rămas până la debutul echipei CSM Slatina în Liga a III-a. Gruparea pregătită de Mihai Ianovschi a susţinut, până în acest moment, două amicale, dar şi jocul din Cupa României, însă, până la ora primului meci în eşalonul al treilea, jucătorii slătineni mai au trei meciuri de pregătire.

Săptămâna viitoare, miercuri, 7 august, cu începere de la ora 18.00, CSM Slatina va întâlni, pe Stadionul „1 Mai”, Unirea Bascov, viitoarea colegă de serie a slătinenilor în Liga a III-a. Pe 10 august, CSM Slatina va evolua, tot pe teren propriu, de la ora 11.00, cu FCM Alexandria, urmând ca pe 17 august să întâlnească satelitul formaţiei din Liga I, Universitatea Craiova.

FRF nu a stabilit seriile şi ţintarrul Ligii a III-a, însă, cel mai probabil, CSM Slatina va fi repartizată în seria a III-a, alături de formaţiile din Argeş, Dâmboviţa, Vâlcea sau Teleorman. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-02 14:22:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...