Administraţie

2018-06-06, 20:04:34

Undă verde pentru reabilitarea termică cu fonduri europene a Spitalului Caracal

Reprezentanții municipalității din Caracal vor semna, la finalul săptămânii, contractul de finanțare pentru proiectul privind reabilitarea termică a spitalului din localitate.

Valoarea întregului proiect se ridică la peste 10 milioane lei. Semnarea contractului se va realiza la sediul ADR Sud-Vest Oltenia din Craiova.

„Veste bună pentru caracaleni venită de la ADR -SV Oltenia. Vineri, se semnează contractul de finanțare a proiectului „Creșterea eficienței energetice prin reabilitarea Spitalului municipal Caracal”  în valoare totală de 10.133.286,89 lei, cea mai mare parte din sumă provenind din fonduri europene nerambursabile, prin Programul operațional Regional. Un asemenea proiect este binevenit pentru municipiul nostru, asistența medicală de calitate nefiind cu putință fără o infrastructură pe măsură. După implementarea acestui proiect, pacienții spitalul vor găsi condiții moderne în saloane și chiar pe holurile spitalului”, a declarat viceprimarul municipiului Caracal, Octavian Stănescu.

Comentarii

Redacţia

2018-06-06 20:04:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...