Actualitate

2021-03-04, 11:02:02

Un tânăr, din Ianca, diagnosticat cu leucemie, are mare nevoie de sânge

Fiul unei educatoare din localitatea Ianca, judeţul Olt, are mare nevoie de sprijinul oamenilor. Tânărul, în vârstă de 22 de ani, se află internat la Insitutul Clinic Fundeni, fiind diagnosticat cu leucemie. În urma transplatului medular efectuat, are mare nevoie de sânge. Oricine poate dona, este aşteptat la Centrul de Transfuzii Slatina.

Un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Ianca, are mare nevoie de sânge, în urma unui transplant  medular efectuat. Colegii mamei băiatului, educatoare în localitatea Ianca, fac apel la cei care pot întinde o mână de ajutor.

Colega noastră, doamna educatoare CORNELIA ANDREI, trece prin momente foarte grele, fiul dumneaei fiind diagnosticat cu dublă leucemie. În acest sens are nevoie urgentă de sânge în urma transplantului de celule stem, efectuat! De aceea, orice picătură din sângele tău face ca inima acestui tânăr de 22 ani să spere, fiind nevoie URGENTĂ  de donatori!

Dacă doriți să ajutați, o puteți face la CENTRELE DE TRANSFUZIE SANGUINĂ DIN SLATINA sau CRAIOVA, menționând la momentul donării următoarele : Pentru ANDREI CRISTINEL MARIAN, SECȚIA TRANSPLANT MEDULAR, INSTITUTUL CLINIC FUNDENI. Vă mulțumim din suflet”, este postarea pe Facebook a directorului şcolii din Ianca, Alina Pârvuleţu. 


Comentarii

Redacţia

2021-03-04 11:02:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...