Naţional

2019-01-10, 12:31:29

Un poliţist criminalist a murit după ce a suferit un accident vascular în timpul serviciului

Un poliţist criminalist din cadrul Poliţiei Dâmboviţa, a murit, miercuri noaptea, la Spitalul „Dr. Alexandru Obregia” din Bucureşti, după ce suferise un accident vascular la serviciu, la scurt timp de la momentul când se întorsese de la cercetarea unui accident rutier.

Potrivit unui comunicat transmis, joi, de Poliţia Dâmboviţa, agentul sef principal de poliţie Ion Păun Ion, criminalist în cadrul Poliţiei Oraşului Titu, a început să se simtă rău marţi dimineaţa.

„I s-a făcut rău în birou, după ce revenise de la o cercetare la faţa locului (accident rutier), aflându-se în timpul programului de lucru. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, fiind transportat de urgenţă la Spitalul Clinic de Psihiatrie - Prof. Dr. Alexandru Obregia-Bucureşti”, arată sursa citată.

Miercuri noaptea, medicii au declarat decesul poliţistului, cauza fiind un accident vascular cerebral major, cu afectare de trunchi cerebral.

Sursa: mediafax.ro

Comentarii

Redacţia

2019-01-10 12:31:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...