Comunitate

2017-05-15, 17:09:38

Un deceniu de Compania de Apă Olt, sărbătorit cu porţi deschise, vizite şi premieri

Cu ocazia împlinirii a zece ani de activitate, Companiei de Apă Olt (CAO) organizează o serie de evenimente pentru marcarea acestei aniversări.

Manifestările vor începe, vineri, 19 mai, la ora 10.00, când va fi dezvelită o placă comemorativă „10 ani Compania de Apă  Olt”, în curtea interioară a sediului central al Companiei de Apă Olt, din Slatina.

La ora 11.30, autorităţile judeţene şi locale, dar şi parlamentari de Olt, vor desfăşura o vizită la Staţia de Epurare Slatina.

Apoi, sâmbătă, 20 mai 2017, în intervalul orar 9.30- 12.30, va fi organizată Ziua Porţilor Deschise la Staţia de Epurare Slatina, transportul fiind gratuit pentru slătinenii care vor să viziteze staţia, cu plecare de pe bulevardul A.I. Cuza - zona Vacanţa. La ora 13.30 vor fi premiaţi veteranii şi pensionarii Companiei de Apă Olt, persoane care au contribuit la dezvoltarea companiei.

SC Compania de Apă Olt SA a fost înregistrată la Registrul Comerţului de pe lângă Tribunalul Olt pe 8 martie 2007, fiind principalul operator regional pentru prestarea serviciului de alimentare cu apă, canalizare şi epurarea apelor uzate. Compania de Apă Olt şi-a început activitatea în mai 2007 şi, în prezent, îşi desfăşoară activitatea în municipiile Slatina şi Caracal, în oraşele Corabia, Scorniceşti, Potcoava, Piatra-Olt şi Drăgăneşti-Olt şi în comunele Slătioara şi Vitomireşti.

Comentarii

Redacţia

2017-05-15 17:09:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro