Naţional

2019-12-14, 12:04:03

Un cunoscut medic a încetat din viaţă

Alina Lupu, un medic foarte apreciat în Craiova, a decedat noaptea trecută, cupă o lungă suferință. Cei de la UPU și SMURD Craiova au transmis un mesaj emoționant, în care-i mulțumesc celei care a fost doctor Alina Lupu.


”Doamna doctor, vă mulțumim că ati salvat vieți, că ati dat sansă multor oameni sa trăiască, ca ati invins moartea chiar si cu mâinile goale şi ne cerem iertare în fața lui Dumnezeu ca noi oamenii de rând nu am făcut atît de mult pentru dvs! Dumnezeu a dorit să vă ia la El, în lumea celor drepți, că poate si acolo e nevoie de medici. Dumnezeu sa vă odihnească în pace si sa va fie țărîna usoară! Condoleante familiei, colectivului UPU si SMURD Craiova !”, este emoționantul mesaj.

Alina Lupu a fost medic primar Medicină de Urgență – UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean Craiova și SMURD Craiova.

sursa: can-can.ro

Comentarii

Redacţia

2019-12-14 12:04:03

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...