Naţional

2018-09-18, 14:42:45

Un copil se află în stare gravă după ce a căzut de la etajul doi al unei şcoli din Constanţa

Un copil se află în stare gravă după ce a căzut, marţi, de la etajul doi al unei şcoli din municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se un echipaj SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, marţi, la Şcoala Generală numărul 40 din municipiul Constanţa, după ce un copil ar fi căzut de la etajul doi al unităţii de învăţământ. Conform primelor informaţii, copilul respectiv, de aproximativ 11 ani, ar fi inconştient. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD pentru a-i acorda îngrijiri medicale.

Conform Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, copilul este elev al şcolii, dar în momentul producerii incidentului nu se afla în timpul orele de curs, ci în timpul liber.

El s-a urcat pe gratiile exteriorului sălii de sport, iar la coborâre a alunecat şi a căzut.

În urma impactului, copilul a suferit un politraumatism, fiind conştient şi cooperant în momentul când a fost preluat de echipajul SMURD.

Copilul a fost dus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru investigaţii de specialitate.

Sursa: news.ro


Comentarii

Redacţia

2018-09-18 14:42:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...