Eveniment

2017-06-19, 20:42:55

GALERIE FOTO. Un bărbat din Brastavățu și-a dat foc la casă, ulterior spânzurându-se

Un bărbat în vârstă de 38 de ani din comuna Brastavățu și-a dat foc la casă, luni seara, după care s-a spânzurat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu, a declarat că pompierii din Vișina au încercat să lichideze incendiul, însă au ars mai multe imobile.


„Bărbatul a dat foc la o casă mare de locuit. Aceasta a ars pe o suprafață de 15 metri pătrați, cu bunurile din ea. Apoi, a dat foc și la o casă mică, unde erau o bucătărie și o baie pe o suprafață de 20 metri pătrați. El a mai pus foc și la o anexă gospodărească unde erau lemne și alte materiale, în suprafață de 15 metri pătrați”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Dan NedeloiuI.

Potrivit unor informații, bărbatul s-a spânzurat de un pom din curtea casei, după ce a incendiat întreaga gospodărie. El ar fi avut neînțelegeri mai vechi cu soția și copiii, care nu mai locuiau cu el.

„Nu au fost alte victime. Bărbatul era decedat când am ajuns noi. El s-a spânzurat de un pom din curtea sa”, a mai afirmat reprezentantul ISU Olt.

Comentarii

Redacţia

2017-06-19 20:42:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro