Naţional

2018-11-16, 18:30:49

Ultimele detalii despre starea lui Florin Busuioc. Mesajul transmis de fiul omului de televiziune

Florin Busuioc (56 de ani) a ieşit de la terapie intensivă, se simte ceva mai bine, dar starea sa este monitorizată, în continuare, de medicii de la Spitalul Fundeni, după ce familia prezentatorului TV a decis că nu este, încă, momentul ca acesta să revină acasă. La o săptămână de la infarctul suferit pe scena Filarmonicii din Craiova, actorul şi omul de televiziune a făcut paşi în faţă spre recuperare, dar medicii se gândesc că ar putea avea nevoie de un al doilea implant de stent.

„Busu trebuie să aibă mare grijă! Vasele de sânge sunt acum extrem de subţiri şi în fiecare moment se poate ajunge la o ruptură, de aceea este obligatoriu să meargă periodic la investigaţii. Este posibil să i se mai monteze un asemenea stent în următoarele luni, fiindcă starea lui este delicată. Oricum, trebuie să stea liniştit, să evite oboseală, stresul şi să urmeze un tratament medicamentos corespunzator”, a declarat o sursă medicală, pentru wowbiz.ro.

Pentru ca recuperarea să se facă exemplar, familia lui Florin Busuioc a decis că ar fi mai bine ca acesta să mai rămână câteva zile în spital.

„S-a hotărât, după o discuţie cu medicii, să nu se rişte nimic şi actorul să fie ţinut sub observaţie pe toată perioada investigaţiilor, în plus, avea nevoie de linişte totală, fără vizite sau telefoane”,
susţine un apropiat, în timp ce gândurile zboară deja spre viitorul omului de televiziune.

„Va lua toată viaţa de acum înainte un medicament de coagulare a sângelui destul de puternic. Îl va obliga să renunţe la ţigări şi alcool, însă fără această pastilă arterele ar fi afectate”, mai spune un apropiat.

Florin Busuioc Jr., mesaj despre starea tatălui său


În timp ce veştile despre starea de sănătate a vedetei de la ProTV încep să fie din ce în ce mai bune, fiul lui Florin Busuioc face un apel la calm şi îi îndeamnă pe oamenii de rând, dar şi pe cunoscuţii actorului, să-i ofere acestuia liniştea de care are nevoie pentru a trece în totalitate peste infarctul suferit săptămâna trecută la Craiova.

„Mesajul meu ar fi să îl lăsăm pe tatăl meu sa se odihnească şi îi sunt alături, are nevoie de linişte şi insist până când nu îl vom revedea sănătos în faţa camerelor şi pe scenă să nu scormoniţi în trecut. Ar fi bine ca nici după… În rest, îi doresc toate cele bune şi însănătoşire grabnică!”,
a transmis Florin Busuior Jr., conform wowbiz.ro.

Sursa: prosport.ro

 

Comentarii

Redacţia

2018-11-16 18:30:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...