Sport

2018-01-17, 15:52:21

TVR 2 s-a reorientat către altă partidă din Liga Naţională. CSM Slatina-Măgura Cisnădie nu va mai fi televizată

Meciul CSM Slatina-Măgura Cisnădie figura pe site-ul FRH ca fiind transmis de TVR 2. Cu trei zile înaintea jocului, în grila de programe a postului public de televiziune figurează confruntarea HCM Râmnicu Vâlcea-Rapid Bucureşti, programată tot sâmbătă de la ora 16.00, oră la care vor evolua handbalistele pregătite de Victorina Bora. Prin urmare, jocul echipei slătinene nu va mai fi televizat.

TVR 2 a considerat mai interesant jocul HCM Râmnicu Vâlcea-Rapid Bucureşti, programat la aceeaşi oră cu meciul CSM Slatina-Măgura Cisnădie, care se va disputa sâmbătă, 20 ianuarie.

Prin urmare, ultimul joc din tur al handbalistelor aflate sub comanda Victorinie Bora nu va mai fi televizat, aşa cum s-a anunţat iniţial.

Confruntarea se va disputa în sala LPS Slatina, biletele fiind puse în vânzare în preziua jocului.

Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora au mare nevoie de victorie pentru a se apropia de echipele aflate pe loc de baraj, mai ales că atât pe HCM Slobozia, cât şi pe U.Cluj le vor întâlni, în retur, în deplasare. Mai mult, un succes cu Măgura Cisnădie ar reprezenta prima victorie în faţa propriilor suporteri din acest tur de sezon, care se va încheia sâmbătă.

Comentarii

Redacţia

2018-01-17 15:52:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...