Eveniment

2018-03-13, 15:43:25

Turcoaică domiciliată în Germania, dată dispărută de concubinul său din Balş. Femeia a plecat cu fiul lor în vârstă de două luni

O turcoaică domiciliată în Germania, în vârstă de 38 de ani, este căutată de poliţişti şi de concubinul său, un bărbat din Balş, după ce aceasta a plecat de acasă şi nu a mai revenit, fiind însoţită de fiul lor în vârstă de doar două luni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că, la sfârşitul săptămânii trecute, Victor Ștefan Coșerin, din orașul Balș a sesizat faptul că femeia, care este concubina sa, a plecat voluntar de la domiciliul acestuia și nu a mai revenit. Femeia a plecat împreună cu fiul minor al acestora, Abraham Coșerin.

„Polițiștii din Olt caută o femeie, de 38 ani, domiciliată în Germania, care a plecat voluntar de la domiciliul concubinului său, din orașul Balș, județul Olt, și nu s-a întors până în prezent. Femeia a plecat împreună cu fiul lor, în vârstă de două luni. Persoanele care pot furniza orice informații despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112”,  a afirmat reprezentantul IPJ Olt.

Femeia are următoarele semnalmente: 1,65 metri, constituţie atletică, ten deschis, păr blond lung.

La data plecării de la domiciliu, femeia purta colanți negri, pulover gri, fiind încălțată cu o pereche de pantofi sport.

Comentarii

Redacţia

2018-03-13 15:43:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...