Naţional

2019-12-14, 16:52:56

Tudose ar putea reveni în PSD. Organizaţia Brăila i-a lansat invitaţia oficială

Organizația PSD Brăila a decis, în cadrul unei ședințe organizate sâmbătă, să adreseze o invitație oficială foștilor social-democrați care au plecat de la Pro România, să se întoarcă în formațiune.


„Biroul organizaţiei judeţene PSD Brăila, întrunit în ziua de 14 decembrie 2019, a analizat situaţia creată pe scena politică brăileană, în mod deosebit anunţul privind demisia în bloc a membrilor Pro-România Brăila.

În cadrul discuţiilor s-a evidenţiat necesitatea coagulării eforturilor tuturor forţelor politice de stânga în vederea câştigării alegerilor locale şi parlamentare din anul 2020.

În acest context, Biroul organizaţiei judeţene PSD a hotărât să adreseze invitaţia către cei care au activat în cadrul Pro România, membri şi simpatizanţi, către toţi brăilenii care împărtăşesc valorile social-democrate, de a adera la organizaţia PSD pentru ca împreună să îndeplinim proiectele sociale, economice şi politice ale judeţului Brăila”, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PSD Brăila, Ion Rotaru.

Mai mulți social-democrați și-au dat demisia din PSD și s-au înscris în partidul condus de Victor Ponta, însă, aceștia au decis să demisioneze și din Pro România. Unul dintre ei este fostul premier, Mihai Tudose.

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat în prima ședință CEx pe care a avut-o după demisia Vioricăi Dăncilă, că va încerca să aducă toți membrii exclusi „pe nedrept” din partid.

sursa: mainnews.ro

Comentarii

Redacţia

2019-12-14 16:52:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...