Comunitate

2020-06-01, 15:47:22

Trupul neînsufleţit al tânărului Florin Străinu, găsit mort în Italia, va ajunge acasă, la Mărgheni

Florin Străinu, tânărul de 36 de ani, care şi-a pus capăt zilelor în Italia, va fi repatriat. Familia a anunţat că trupul neînsufleţit al acestuia va ajunge vineri, 5 iunie, în satul Mărgheni, urmând a fi înmormântat sâmbătă în comuna Brâncoveni, lângă mama sa.

Tânărul slătinean, cu origini în comuna olteană, găsit  spânzurat în Italia, în camera în care locuia cu chirie, va fi repatriat vineri. Florin Străinu juca fotbal la echipa Branco Brâncoveni, fiind legitimat încă din 2003. În ultimii ani, acesta plecase în străinătate pentru a câştiga un ban în plus, însă nimeni nu poate înţelege ce l-a determinat să-şi pună capăt zilelor. 

Sora acestuia a anunţat, într-o postare pe Facebook, că trupul neînsufleţit al fratelui său va ajunge vineri, 5 iunie, acasă. 

Florin va ajunge vineri acasă, in locul lui drag, satul Mărgheni, comuna Brâncoveni, judeţul Olt, urmând ca sâmbătă, în jurul orei 14.00 sa fie dus lânga mami, la Biserică.Te vom iubi mereu, FLOAREA noastră cu ochi albaştri!”, a postat sora acestuia. 

Cunoştinţele, prietenii, rudele, precum şi primarul şi localnicii din Brâncoveni, s-au implicat în strângerea de fonduri pentru repatrierea trupului neînsufleţit al tânărului Florin Străinu. 

Florin Strănu a fost legitimat la echipa comunei, Branco Brâncoveni, de la 19 ani. El se ocupa de fondurile necesare deplasărilor și pentru echipamente, fiind un lider atât pe teren, cât şi în afara acestuia. Cei care l-au cunoscut îl descriu ca un băiat echilibrat, vesel, săritor, respectuos cu toată lumea. 

Primăria Comunei Brâncoveni anunță cu mare durere pierderea prematură a prietenului nostru Florin Strainu, la numai 36 de ani, om de mare caracter, cu un suflet ales, cel care a pus bazele formării echipei de fotbal Branco Brâncoveni și care a fost permanent alături de noi în tot ceea ce am făcut. Drum lin printre stele, prietene”, a postat primarul Ion Cheroiu, la aflarea veştii care a zguduit întreaga comunitate din Brâncoveni. 


Comentarii

Redacţia

2020-06-01 15:47:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...