Eveniment

2021-08-03, 09:29:40

Trupul neînsufleţit al tânărului din Şopârliţa, mort într-un accident în Anglia, repatriat

Trupul neînsufleţit al lui Florin, un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Şopârliţa, care și-a pierdut viața în Anglia, în urma unui accident rutier, va fi repatriat, după ce mai mulţi prieteni şi apropiaţi au strâns bani pentru ca acest lucru să fie posibil.


În vârstă de doar 25 de ani, Florin a murit, în luna iunie. El se plimba cu motocicleta, în clipa în care a fost lovit mortal de către un autoturism.

Prietenii, familia şi iubita sa au făcut un apel prin intermediul reţelelor de socializare pentru strângerea banilor necesari repatrierii.

Aceştia au anunţat că el va fi adus în ţară, miercuri, iar joi va fi înmormântat.

„Oameni buni, mulțumim pentru ajutorul acordat cu scopul aducerii lui Florin acasă, dorim să vă aducem la cunoștință faptul că Florin o să fie adus acasă miercuri, 4 august și înmormântarea o să fie ținută în ziua de joi, 5 august. Am fi profund recunoscători dacă ați distribuii acest mesaj în număr cât mai mare către toate persoanele care doresc să-l conducă pe Florin pe ultimul său drum în comuna sa natală, Șopârlița. Drum bun și asfalt uscat, Florin!”, transmite familia.

Florin este nepotul viceprimarului din Şopârliţa.

Comentarii

Redacţia

2021-08-03 09:29:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...