CSM Slatina

2017-03-20, 10:44:25

Tricolorele mici, calificare obţinută dramatic. Nagy a contribuit la calificarea de la Campionatul European

Echipa naţională de tineret a României s-a calificat dramatic la Campionatul European ce se va desfăşura în această vară în Slovenia. Tricolorele mici au terminat pe locul al doilea în grupă, după Spania, graţie golaverajului, după ce în ultimul meci, cel cu Islanda, n-au reuşit decât o remiză, scor 22-22. Portarul de la LPS-CSM Slatina, Elena Nagy, a evoluat la turneul de calificare ce s-a desfăşurat în Spania.

Selecţionata tricoloră de tineret a obţinut greu calificarea la Campionatul European. După eşecul la limită din meciul cu Spania, scor 25-24, româncele au câştigat, la capătul unei evoluţii modeste, confruntarea cu Lituania, 31-26. Meciul decisiv, cel cu Islanda, a fost extrem de dificil, tricolorele fiind conduse chiar şi la cinci goluri. În cele din urmă, jocul s-a încheiat la egalitate, scor 22-22, România obţinând in extremis biletul la Campionatul European din Slovenia.

Campionatul European se va desfăşura în perioada 27 iulie-6 august. Danemarca şi Rusia, finalistele ediţiei precedente, sunt calificate din oficiu la Campionatul European.

Comentarii

Redacţia

2017-03-20 10:44:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro