Sport

2019-05-21, 10:53:53

Trial pe „1 Mai” în cadrul Turneului Speranţelor. Antonio Ismail, de la CSM Slatina, şi Flavius Magraon, de la CSS Slatina, jucătorii remarcaţi

O nouă acţiune în cadrul Turneului Speranţelor, rezervat jucătorilor Under 14, s-a desfăşurat luni, 20 mai, pe terenul sintetic din cadrul Complexului „1 Mai”. Evenimentul sportiv a reunit selecţionatele judeţelor Olt, Vâlcea şi Argeş. Din cele trei echipe au fost remarcaţi 17 copii, printre care doi slătineni. Este vorba despre Antonio Ismail, de la CSM Slatina, şi Flavius Magraon, de la CSS Slatina.

Având obiectiv selecţia şi formarea jucătorilor pentru loturile naţionale, Turneul Speranţelor, dedicat jucătorilor Under 14, este în plină desfăşurare. Selecţionata judeţului Olt, formată din cei mai buni jucători născuţi 2005, evoluează în regiunea a IV-a, alături de Vâlcea, Argeş, Gorj, Mehedinţi şi Dolj.

Luni, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”, sub privirile referenţilor zonali din această regiune, s-au întâlnit selecţionatele judeţelor Olt, Vâlcea şi Argeş, după disputarea meciurilor fiind selecţionaţi 17 jucători. O acţiune similară va avea loc miercuri, 22 mai, la Drobeta Turnu Severin, între selecţionatele judeţelor Gorj, Mehedinţi şi Dolj.

În urma acţiunii de selecţie de la Slatina au rămas 17 copii. Aceştia se vor întâlni într-un meci direct cu cei 17 copii remarcaţi în urma trialului de la Severin, care va reuni celelalte trei selecţionate care fac parte din regiunea a IV-a. Turneul Speranţelor este a acţiune destinată jucătorilor Under 14 în perspectiva formării loturilor naţionale de juniori. Printre cei 17 copii remarcaţi în urma trialului de la Slatina se numără Antonio Ismail, de la CSM Slatina, şi Flavius Magraon, de la CSS Slatina. Ceilalţi provin de la selecţionatele judeţelor Argeş şi Vâlcea”, a precizat referentul zonal al FRF, Marius Popa.

Turneul Speranţelor a reunit, la nivel naţional, peste 700 de copii născuţi 2005, proiectul fiind elaborat şi coordonat de Departamentul de Scouting al FRF, condus de Ion Geolgău. 


Comentarii

Redacţia

2019-05-21 10:53:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...