Administraţie

2019-12-19, 15:05:28

Trei porţiuni de drum judeţean, reabilitate de CJ Olt

Trei porţiuni de drum judeţean din Olt vor fi reabilitate cu fonduri de la Consiliul Judeţean, documentaţiile fiind aprobate în şedinţa de joi a forului legislativ.

Este vorba despre o porţiune din drumul judeţean DJ 657B, în localitatea Bărăşti, satul Mereni, şi de un alt segment situat în localitatea Coloneşti, satul Vlaici, ambele afecate de alunecări de teren. Totodată, CJ Olt reabilitatea o porţiune din drumului judeţean DJ 643, în comuna Voineasa, care este drum de pământ.

„Toate aceste bucăţi de drum judeţean care intră într-o reabilitare sunt finanţate din bugetul propriu al Consiliului Judeţean. Este vorba despre două porţiuni de drum afectate de alunecări de teren, pe care încercăm să le refacem - cea de la Coloneşti şi cea de la Bărăşti. În ceea ce priveşte porţiunea de drum de la Voineasa, aceea este în continuare din pământ şi încercăm să o asfaltăm. În urma aprobării indicatorilor tehnico-economici şi după ce se va aproba bugetul pe anul viitor, conform procedurilor, proiectele vor fi scoase la licitaţie”, a explicat preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Proiectul privind modernizarea DJ 643, din Voineasa, se ridică la 535.416,817 lei.

Pentru reabilitarea tronsonului DJ 657B din comuna Coloneşti, CJ Olt investeşte 3.628.372,21 lei, în timp ce pentru porţiunea din comuna Bărăşti, valoarea investiţiei ajunge la 3.545.531,83 lei.

Comentarii

Redacţia

2019-12-19 15:05:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...