Învăţământ

2022-01-10, 14:56:50

Trei clase de liceu de la Colegiul „Ion Minulescu”, cursuri online din cauza Covid-19

După ce săptămâna trecută o clasă de a XII-a de la Colegiul „Ion Minulescu” Slatina a intrat în online, urmare a apariţiei unui caz Covid-19, alte două clase au cazuri pozitive. Este vorba despre două clase de la XI-a, fiecare cu câte un caz pozitiv în rândul elevilor.

Trei clase de la Colegiul „Ion Minulescu” din Slatina susţin cursuri online din cauza infectărilor Covid-19. În fiecare clasă de liceu a fost confirmat câte un caz pozitiv, astfel că elevii s-au izolat la domiciliu. Potrivit spuselor directorului Colegiului Naţional „Ion Minulescu” elevii au fost testaţi ca urmare a prezenţei simptomatologiei specifice infectării SATS-CoV-2.

Nu am mai primit teste de salivă, toţi cei trei elevi au fost testaţi ca urmare a prezenţei simptomatologiei. Părinţii le-au cumpărat teste rapide, după care au efectuat testarea PCR”, a precizat Christian Ionescu, directorul Colegiului „Ion Minulescu” din Slatina.

Potrivit noilor reglementării, perioada de izolare a fost redusă de la 14 la 10 zile în cazul persoanelor nevaccinate. 

 


Comentarii

Redacţia

2022-01-10 14:56:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...