Social

2017-04-21, 12:20:12

Tratament balnear de 16 zile, pentru alţi 28 de pensionari olteni, la începutul lunii mai

O nouă serie de bilete de tratament, la preţ redus, a fost alocată de Casa Judeţeană de Pensii. 28 de pensionari, care suferă de diverse afecţiuni, vor avea şansa să petreacă un sejur de 16 zile, cu data de plecare în staţiune 7-10 mai, la Olăneşti, Bala, Buziaş, Covasna, Amara sau Pucioasa.

Seria a V-a de bilete de tratament vine cu o ofertă de 28 de tichete pentru pensionarii care au nevoie de tratament balneo-climateric. Casa Judeţeană de Pensii a afişat lista cu beneficiarii, biletele pentru sejurul de 16 zile urmând a fi ridicate de la sediul insituţiei în zilele de luni şi miercuri, până pe data de 26 aprilie. În situaţia în care vor rămâne bilete neridicate, acestea vor fi puse în vânzare pe 3 mai. Pentru un bilet de tratament, solicitanţii achită jumătate din valoarea pensiei.
 
În seria a V-a, cu data de intrare în staţiune 7-10 mai, au fost alocate zece bilete la Amara, trei la Bala, şase la Buziaş, două la Covasna, cinci la Olăneşti şi două la Pucioasa.

Comentarii

Redacţia

2017-04-21 12:20:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro