Eveniment

2019-03-19, 14:50:18

Traficantul de cannabis din Slatina rămâne în arest

Mircea Cosmin Mateescu, tânărul în vârstă de 26 de ani, din Slatina în locuința căruia poliţiştii SCCO Olt și procurorii DIICOT au găsit o cultură indoor de cannabis, rămâne în arest preventiv.

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins, marţi, contestaţia acestuia la decizia Tribunalului Olt de emitere a unui mandat de arestare preventivă pentru acesta.

O plantaţie de cannabis indoor ce cuprindea 59 de ghivece (cu 63 de plante) și o instalație completă pentru însămânțarea și creșterea plantelor, a fost descoperită de poliţiştii SCCO şi de procurorii DIICOT, în urma unei percheziţii desfăşurate la locuinţa lui Mateescu din Slatina.

Potrivit anchetatorilor, în perioada  2018 şi până în prezent, un tânăr din Slatina ar fi comercializat aproape un kilogram de cannabis către diverse persoane tot din municipiu.

Comentarii

Redacţia

2019-03-19 14:50:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...