Administraţie

2017-05-15, 18:04:27

Trafic rutier închis pe strada George Poboran din Slatina, două zile la rând, pentru asfaltare

Circulaţia rutieră a fost blocată, în prima parte a zilei de luni, pe strada George Poboran, de la intrarea în Slatina dinspre Craiova, pentru lucrările de asfaltare, traficul fiind deviat pe strada Ionaşcu. Din acest motiv, cozile de maşini s-au întins până la Podul Olt.

Spre după-amiază, circulaţia rutieră pe această arteră a fost permisă pe un singur sens, Slatina-Craiova, iar marţi se va circula doar pe sensul invers, Craiova-Slatina.


Şeful Direcţiei Administrarea Străzilor şi Iluminat Public (DASIP), Claudiu Dascălu, a declarat că, potrivit constructorului, lucrările de asfaltare se vor încheia, în aceste două zile.


„Marţi, traficul rutier va fi deviat, după ce luni, în prima parte a zilei a fost închis total. Marţi vom permite circulaţia doar pentru autoturismele care vin dinspre Craiova. Constructorul şi-a luat angajamentul că, în aceste două zile, va finaliza lucrarea de asfaltare”, a afirmat el.


Potrivit DASIP, proiectul „Reabilitare strada George Poboran” se ridică la 925.000 lei, fără TVA. Suprafaţa de reabilitare a trotuarelor este de 2.000 de metri pătraţi, iar cea a părţii carosabile este de 4.400 metri pătraţi.

Comentarii

Redacţia

2017-05-15 18:04:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro