Eveniment

2019-06-24, 23:51:58

Trafic rutier afectat de ploi, pe o stradă din Slatina

Pe strada Ionașcu din Slatina s-a acumulat o cantitate mai mare de apă și balast adus de pe versanți, luni seara, în urma ploilor abundente, iar traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate. Totodată, apa a scos aproximativ 15 metri pătrați de pavele, pe strada Mihai Eminescu, în fața primăriei.

Potrivit Companiei de Apă Olt, la această ora, se circulă pe toate străzile din Slatina, iar echipele de intervenție sunt în teren.

„Pe strada Ionașcu s-a acumulat o cantiatate mai mare de apă și balast adus de pe versanți. Echipa de intervenție de la CAO a desfundat geigerele și acum autoturismele pot circula normal. Cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Disperat- 0249.423.419, pentru sesizări sau pot trimite mesaje pe pagina de facebook a Companiei de Apă Olt”, se arată într-un comunicat al Companiei.

Totodată, potrivit ISU Olt, au fost inundate mai multe curți: Slatina - 2, Caracal - 2, Scornicești - 1, Dăneasa - 1.

Comentarii

Redacţia

2019-06-24 23:51:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...