Eveniment

2019-08-14, 13:04:41

Trafic îngreunat între Balş şi Pieleşti, din cauza unui microbuz răsturnat. 15 victime

Un accident rutier cu 15 victime s-a petrecut, în urmă cu câteva minute, pe drumul naţional DN 65, în localitatea Pieleşti, Planul Roşu de Intervenţie fiind activat.

Purtătorul de cuvânt al ISU Dolj, Florin Cocoşilă, a declarat că intervin mai multe ambulanţe şi echipaje de pompieri. El a precizat că victimele sunt conştiente.

Potrivit primelor informaţii, este vorba despre un microbuz răsturnat în afara părţii carosabile.

„Avand in vedere numărul ocupantilor, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie care presupune suplimentarea resurselor medicale la fata locului. Pentru intervenția imediata, in zona indicată au fost trimise o descarcarare, 2 autospeciale pentru transport victime multiple și 2 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta. Misiunea este in dinamica“, a afirmat Cocoşilă.

Din primele date se pare că un microbuz care se deplasa pe DN 65, dinspre Balș, s-a răsturnat pe partea carosabila, într-una dintre curbele din zona respectivă.

LATER UPDATE: Două persoane şi-au pierdut viaţa, miercuri, după ce un microbuz care făcea curse pe ruta Braşov-Craiova, s-a răsturnat pe drumul naţional DN 65, în comuna Pieleşti din Dolj.

Purtătorul de cuvânt al IPJ DOlj,  Cosmin Grădinaru, a declaratcă, pe fondul exploziei pneului stânga, microbuzul s-a răsturnat pe partea respectivă.

În microbuz se aflau 12 pasageri și conducătorul auto.

Două persoane au decedat și mai multe au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

"În prezent se circula cu dificultate pe un singur sens", a precizat reprezentantul IPJ Dolj.

Comentarii

Redacţia

2019-08-14 13:04:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...