Sănătate

2019-01-17, 10:39:39

Toţi candidaţii înscrişi la concursul pentru ocuparea posturilor de registrator medical de la Spitalul Slatina au fost respinşi

Toţi cei 34 de candidaţi ce au susţinut proba scrisă la concursul de ocupare a patru posturi vacante de registrator medical debutant, organizat de Spitalul Slatina, au fost respinşi.

Reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina au publicat rezultatele probei scrise la concursul organizat pe 15 ianuarie. Toţi cei 34 de candidaţi ce au susţinut această probă au fost respinşi, punctajul obţinut fiind în multe cazuri aberant. Astfel, trei candidaţi nu au obţinut niciun punct, fiind notaţi cu 0. Cel mai mare punctaj a fost obţinut de Florenţa Cucureasa, care a fost notată cu 36,5 puncte, fiind astfel respinsă după ce nu a făcut punctajul minim de promovare, 50.

Unitatea medicală din Slatina a scos la concurs patru posturi de registrator medical debutant cu nivel de studii medii, pentru Ambulatoriul integrat, Serviciul de statistică medicală şi evaluare medicală şi pentru UPU Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-01-17 10:39:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...