Comunitate

2019-12-29, 13:41:27

Tot mai multă carne din import, în supermarketurile din județ. Tranzacțiile sunt verificate de DSVSA Olt

Reprezentanții DSVSA Olt au precizat că au crescut considerabil cantitățile de carne din import, ce intră în supermarketurile din județ.

Directorul DSVSA Olt, Veronel Bolborea, a spus că toată carnea este verificată. Pe mesele oltenilor ajunge carne din UE, cu precădere din Spania și Germania.

"Au crescut cantitățile de carne ce intră în unitățile de măcelărie și carmangerie de la nivelul hipermarketurilor. Aceste unități sunt monitorizate și verificate de către echipe de medici veterinari ai DSVSA Olt. Carnea este adusă din Uniunea Europeană, din Spania, Germania", a spus Bolborea.

Zeci de focare de pestă porcină africană au fost confirmate, în acest an, la nivelul județului, mii de porci fiind omorâți cu scopul de a limita răspăndirea virusului.

Comentarii

Redacţia

2019-12-29 13:41:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...