Actualitate

2019-07-17, 14:54:40

TOP 3 greșeli pe care să NU le faci la nunta ta!

Cu siguranță vrei ca nunta ta să arate perfect. De la invitații, mărturii, decorațiuni, mâncare, totul trebuie să fie la superlativ, doar o dată în viață faci pasul acesta important! Cu toate acestea, în goana după perfecțiune, poți ajunge să omiți detalii care fac diferența și să te concentrezi pe lucruri neînsemnate. Dacă la toate astea mai adaugi și emoțiile care te pot copleși mai mult decât e cazul, e posibil să dai greș cu câteva dintre aspectele nunții.

Iată ce NU trebuie să faci la nunta ta dacă vrei un eveniment de neuitat:
 
Să cheltui prea mulți bani pe invitații și mărturii

 
Evident că vrei să îți impresionezi invitații încă de dinainte de marele eveniment, iar pentru acest lucru vrei ca invitațiile să aibă un design aparte și să iasă din tipare. Cu toate astea, e posibil să te coste foarte mult, iar acest lucru nu este rentabil, deoarece mai mult ca sigur invitații nu vor băga de seamă detaliile pe care vrei tu să le vadă și vor arunca invitația într-un colț al dulapului. Ia, așadar, în calcul, invitații pentru nuntă cât mai simple, cu un mesaj atrăgător și care să exprime bucuria pe care voi, mirii, o aveți, dacă ei vor lua parte la fericitul vostru moment.
 
De asemenea, mărturiile trebuie să fie foarte atent alese, deoarece, la fel ca în cazul invitațiilor, este posibil să cheltui o sumă considerabilă de bani pe niște obiecte care vor fi aruncate într-un colț al casei, neavând nicio utilitate. O idee bună de mărturie poate fi o fotografie cu voi de la nuntă sau o cutie cu bomboane. În acest fel, ești sigură că mărturia nu va fi aruncată.
 
Să uiți să treci pe la masa fiecărui invitat
 
E musai să te asiguri că toți invitații tăi se simt bine, se distrează și se bucură că sunt alături de voi. De aceea, trebuie să le acorzi atenție și importanță, trecând măcar câte un minut pe la masa fiecăruia și întrebându-i dacă sunt ok. Oamenii vor aprecia că îți rupi o frântură din timpul tău pentru a te interesa de ei.
 
Să lași pe ultima săptămână programările la coafor și machiaj

 
Machiajul și coafura sunt unele dintre lucrurile esențiale pentru o mireasă. Dacă anumite domnișoare își fac programările cu un an înainte pentru a se asigura că au locul lor, alte femei se gândesc că nu au cum să nu găsească un salon disponibil și amână cât mai mult sunatul pentru programări. Astfel, ajung să fie nemulțumite de servicii, de persoanele care le-au coafat/machiat, iar starea de spirit este compromisă. De aceea, asigură-te că îți faci programările din timp și mai ales că studiezi puțin despre salonul sau persoana respectivă înainte să îți faci programarea. Nu ar strica să mergi și la o probă cu o săptămână înainte de nuntă ca să te asiguri că nu ai vreo surpriză în ziua marelui eveniment.
 
Ca să concluzionăm, sunt câteva elemente esențiale de care trebuie să ții cont în etapele de organizare ale nunții tale, alături de câteva greșeli pe care nu trebuie să le faci dacă vrei ca evenimentul tău să fie exact așa cum ți-ai dorit.

Photo: Shutterstock.com


Comentarii

Redacţia

2019-07-17 14:54:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...