Actualitate

2019-12-20, 11:32:27

TIR-uri cu tutun brut, alcool, detergent şi autoturisme, sechestrate în Vama Olt. Produsele ar putea fi valorificate

În Vama Olt sunt depozitate TIR-uri întregi cu tutun brut, alcool, detergent şi chiar autoturisme. Din cauza neregulilor, Antifrauda de la Tg. Jiu a decis reţinerea acestor bunuri.

Reprezentanţii Biroului Vamal Olt spun că aceste bunuri ar trebui să fie valorificate, mai ales că măsura reţinerii nu a fost contestată.

„Fac apel la cei de la Finanţe să rezolvăm problema cu mărfurile reţinute, pe care le avem în custodie. Din informaţile pe care le am, cei de la Direcţia Antifraudă de la Tg. Jiu nu au înregistrat contestaţii pentru măsura reţinerii bunurilor. Atunci, bine ar fi să fie valorificate aceste bunuri, care reprezintă permanent un risc. Astfel, avem depozitate autoturisme, ceva alcool, tutun brut, detergenţi. De această operaţiune se ocupă ANAF-ul”, a spus şeful Biroului Vamal, Ion Dinu.

Un compartiment specializat din cadrul ANAF se ocupă de aceste licitaţii. Mărfurile sunt evaluate şi apoi scoase la vânzare.

Comentarii

Redacţia

2019-12-20 11:32:27

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...