Eveniment

2018-10-05, 09:53:05

TIR cu ţigarete de contrabandă, răsturnat la Coloneşti. Peste 14 milioane de ţigarete ascunse în pachete de detergent

Un TIR cu peste 14 milioane de ţigarete de contrabandă, condus de un cetăţean sârb, s-a răsturnat, vineri dimineaţa, pe drumul naţional DN 65, în comuna Coloneşti.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că poliţiştii sunt încă la faţa locului pentru a evalua marfa de contrabandă.

„Este vorba despre un cetăţean sârb care circula pe direcţia Piteşti-Slatina şi era încărcat cu ambalaje de detergent în care se aflau ţigarete de contrabandă. Poliţiştii sunt, la această oră, la faţa locului şi numără pachetele”, a declarat reprezentantul IPJ Olt.

Surse apropiate anchetei au declarat că este vorba despre peste 14 milioane de ţigarete de contrabandă, în valoare de câteva sute de mii de euro. TIR-ul venea din Ucraina, intrând în ţară prin judeţul Suceava, şi cel mai probabil destinaţia finală a mărfii de contrabandă era Craiova.


Comentarii

Redacţia

2018-10-05 09:53:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...