Politică

2018-06-19, 16:10:49

Tinerii PSD Olt, prezenţi la Şcoala Politică de la Neptun

Tinerii social-democraţi din judeţul Olt au participat, în perioada 14-17 iunie, la Şcoala de Pregătire Politică, desfăşurată în staţiunea Neptun.

Potrivit unui comunicat de presă, tinerii TSD Olt au participat la dezbateri cu liderii partidului şi au intrat în contact cu colegii din celelalte judeţe.

„Echipa TSD Olt a participat în perioada 14 - 17 iunie la Școala de Pregătire Politică de la Neptun. Colegii noștri au participat la cursuri și dezbateri interesante, conduse de liderii partidului atât din organizația de tineret, cât și de la cea de seniori, unde și-au putut perfecționa abilitățile politice. Totodată a fost o bună oportunitate pentru a-și cunoaște colegii din celelalte județe și a discuta cu ei teme de interes pentu tinerii din România”, se arată în comunicatul citat.

Comentarii

Redacţia

2018-06-19 16:10:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...