Eveniment

2019-03-08, 13:41:36

Tineri din Corabia, arestaţi preventiv după ce au bătut o bătrână şi au încercat să-i fure salba de aur

Doi tineri, de 21 de ani, ambii din Corabia, au fost arestaţi preventiv de Judecătoria Corabia, pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de tâlhărie calificată.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, Marius Ionuţ Achim şi Ionuţ Daniel Pătru, în noapte de 28 februarie spre 1 martie, au băut până după ora 3.00, timp în care au plănuit cum să pătrundă peste o bătrână pe care să o tâlhărească.

„În urma unei înţelegeri prealabile, cei doi inculpaţi au pătruns fără drept în domiciliul părţii vătămate N. F. în vârstă de 79 de ani. Inculpatul P.I.D. i-a aplicat acesteia o lovitură cu o bâtă ce o avea asupra sa, în zona frunţii, iar inculatul A.M.I. a imobilizat-o pe aceasta, timp în care P.I.D. a căutat în imobil, bunuri, bani şi o salbă din aur. Din cauza faptului că nu au găsit astfel de bunuri, au părăsit domiciliul persoanei vătămate”, se arată într-un comunicat de presă remis de PJ Corabia.

Procurorii spun că în urma loviturii aplicate, persoana vătămată a suferit leziuni, pentru a căror vindecare au fost necesare 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Comentarii

Redacţia

2019-03-08 13:41:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...