Politică

2017-07-07, 15:32:39

Marius Iancu: „Voi fi atent la activitatea Guvernului şi voi reacţiona atunci când voi constata că nu se respectă programul”

Deputatul PSD Marius Iancu a susţine noul Guvern al României condus de Mihai Tudose şi consideră că acesta trebuie să dea dovadă de multă responsabilitate şi putere de muncă pentru a implementa, la timp, toate măsurile economice şi sociale din Programul de Guvernare.

Deputatul Marius Iancu a explicat că a votat Guvernul, dar că va urmări cu atenţie activitatea miniştrilor şi a premierului Mihai Tudose.

„Responsabilitatea mea ca parlamentar de Olt este să mă asigur ca votul celor care m-au trimis în Parlament să fie respectat. Oltenii au votat PSD şi Programul de Guvernare al PSD şi eu îi susţin. Primarii olteni aşteaptă implementarea proiectelor din Programul Naţional de Dezvoltare Locală - PNDL 2, în valoare de 800 de milioane de lei. Lucrările la drumul expres Craiova-Slatina- Piteşti trebuie să demareze în cel mai scurt timp, iar judeţul Olt trebuie să primească fonduri pentru repararea drumurilor naţionale. Construcţia Spitalului Regional trebuie să înceapă, iar crizele de vaccin pentru copii sau medicamente pentru bolnavii cronici trebuie să înceteze. Am dat votul Guvernului Mihai Tudose pentru că trebuie să continuăm implementarea măsurilor pe care oamenii le aşteaptă. Voi fi atent la activitatea Guvernului şi voi reacţiona atunci când voi constata că nu se respectă programul şi măsurile votate de români”, a declarat deputatul  Marius Iancu.
    
Deputatul Marius Iancu îşi exprimă încrederea că noul Guvern al României va asigura stabilitate în ţară şi va câştiga, în scurt timp, încrederea românilor.

„Acest nou Guvern al României este numit şi susţinut de alianţa PSD-ALDE. Este un Guvern de la care avem cu toţii aşteptări mari. Am promis că vom oferi românilor un trai decent şi că vom dezvolta comunităţile locale din România şi acest lucru trebuie să facă Guvernul Mihai Tudose”, a spus deputatul Marius Iancu.Comentarii

Redacţia

2017-07-07 15:32:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro