Administraţie

2017-02-07, 15:52:22

Termenul de depunere a ofertelor pentru Autostrada Craiova - Slatina - Piteşti, prelungit

Termenul de depunere a ofertelor pentru licitația ce privește refacerea studiului de fezabilitate și proiectarea tehnică pentru autostrada Craiova-Pitești a fost prelungit de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Ofertele mai pot fi depuse în continuare până la finele lunii februarie, potrivit Sistemului Electronic de Achiziții Publice, acestea putând fi evaluate până spre sfârșitul lunii martie.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a decis să prelungească, pentru a doua oară, termenul de depunere a ofertelor pentru contractul „Revizuire Studiu de Fezabilitate și Elaborare Proiect Tehnic pentru Autostrada Pitești-Craiova”, potrivit jurnalulolteniei.ro.

Ofertele pot fi, mai nou, depuse până la data de 23 februarie, ora 16.00, după ce acest termen mai fusese o dată prelungit, pentru data de 25 ianuarie. Practic, societățile care doresc să participe la această procedură mai au la dispoziție încă o lună. Noua dată limită de evaluare a ofertelor este 20 martie, ora 18.00, conform Sistemului Electronic de Achiziții Publice.

Decizia vine, după cum se poate observa din clarificările depuse, și după ce ofertanții au solicitat prelungirea acestei perioade.

Guvernul a prevăzut în proiectul de buget pe 2017 circa 19 milioane de lei pentru realizarea Autostrăzii Craiova - Slatina - Pitești. Proiectul autostrăzii include şi variantele ocolitoare pentru municipiul Slatina şi oraşul Balş.

„Autostrada Craiova - Pitești, care include și variantele ocolitoare pentru Slatina și Balș este prinsă în Bugetul pe 2017. Pentru această investiție s-a alocat suma de 18,920 milioane lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate și elaborarea proiectului tehnic. (…) Este datoria noastră, a tuturor celor care am primit votul oltenilor, autorități locale, județene și parlamentari să facem toate demersurile pentru ca aceste fonduri să fie cheltuite, iar la finalul anului să avem un proiect al autostrăzii și să vorbim de începerea lucrărilor”,
a afirmat deputatul de Olt Marius Iancu, membru în comisa de Buget - Finanţe din Camera Deputaţilor.

Comentarii

Redacţia

2017-02-07 15:52:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...