Comunitate

2017-09-04, 14:21:00

FOTO. Termen prelungit pentru finalizarea lucrărilor la DN 65, în zona Pădurii Sarului

Lucrările de armare şi betonare a Drumului Naţional 65, în zona Pădurii Sarului, se vor prelungi până spre sfârşitul anului, deşi termenul iniţial era finalul lunii octombrie.

La sfârşitul săptămânii trecute, a fost finalizată operaţiunea de forare, armare şi betonare a celor 24 de coloane Benotto pe DN 65, la Pădurea Sarului.

Lucrarea a fost făcută în 10 zile, urmând turnarea radierului si a elevației pentru zidul de sprijin. Coloanele au fost forate la 16 metri adâncime şi au un diametru de 1.080 milimetri.

Lucrările vor continua, la Pădurea Sarului, dincolo de termenul iniţial, potrivit directorului Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina, Adrian Motorga. Acesta a declarat, pentru Gazeta Nouă, că termenul de finalizare va fi prelungit datorită complexităţii intervenţiei.

„Lucrările se vor termina undeva spre sfârşitul anului. Ei aveau termen pe 31 octombrie, dar cred că se va prelungi pentru că sunt lucrări complexe. Sunt pe vreo 500 de metri liniari de drum, tot taluzul stânga al drumului trebuie consolidat. Avem două podeţe cu probleme destul de mari - şi acelea trebuie refăcute - este mult de lucru”, a afirmat Motorga.

El a precizat că traficul rutier nu este afectat de lucrări.

„Circulaţia rutieră nu este îngreunată. Acolo sunt trei benzi, două pe urcare şi una pe coborâre, iar acum se circulă pe două. Este blocată o singură bandă şi nu se circulă cu semafor”, a mai spus Adrian Motorga.

Comentarii

Redacţia

2017-09-04 14:21:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro