Administraţie

2018-03-07, 14:17:54

Teren de fotbal acoperit, la Coloneşti. Investiţia se ridică la peste 75.000 de euro

Un teren sintetic acoperit va fi construit în incinta Şcolii Gimnaziale „Aviator Alexandru Şerbănescu” din Coloneşti, investiţia finanţată prin AFIR ridicându-se la suma de aproximativ 75.000 de euro.

Primarul comunei Coloneşti, Nicolae Stan, a declarat că, până în toamnă, va fi construit un teren de fotbal cu suprafaţă artificială de dimensiuni normale. Investiţia este derulată prin Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR),  de către Grupul de Acţiune Locală Ţinutul Verde, al cărui membru este şi localitatea din nordul judeţului.

„Vom face, cu sprijinul GAL Ţinutul Verde, un balon acoperit, în incinta şcolii. Terenul este destinat în primul rând elevilor, însă, iarna, bineînţeles că se vor putea pregăti şi componenţii echipei de fotbal din localitate. Am încheiat contractul cu AFIR, valoarea investiţiei este de 75.000 de euro. Terenul va fi de dimensiuni normale, noi sperăm ca până în toamnă să-l terminăm. Vom urca proiectul pe SEAP”, a declarat primarul localităţii Coloneşti, Nicolae Stan.

Grupul de Acţiune Locală Ţinutul Verde cuprinde 18 unităţi administrativ teritoriale din judeţele Argeş şi Olt: Vedea, Săpata, Bradu, Oarja, Căteasca, Lunca Corbului, Buzoieşti, Stolnici, Hârseşti, Ungheni, Bîrla, Căldăraru, Miroşi, Costeşti şi Coloneşti, Sârbii-Măgura, Corbu, Tufeni.

Comentarii

Redacţia

2018-03-07 14:17:54

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...