Eveniment

2018-12-04, 15:40:18

Tentativă de corupere sexuală, în Slatina. Un bărbat care a încercat să abordeze un copil cu dulciuri în scara blocului, căutat de poliţişti

O anchetă a fost deschisă de poliţiştii din Slatina pentru identificarea unui bărbat care, la finalul săptămânii trecute, ar fi abordat un copil cu dulciuri, în cartierul Eugen Ionescu.

Potrivit poliţiştilor, evenimentul s-a întâmplat pe 30 noiembrie, după lăsarea întunericului. Bărbatul i-a oferit dulciuri unui copil, chiar la intrarea în scara blocului, fără a şti că părinţii acestuia sunt în apropiere. Când a observat că minorul este supravegheat, bărbatul a fugit, spunându-i copilului „nu m-ai văzut”.

„Avem o sesizare de la o persoană cu privire la situaţia descrisă. Poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea identificării persoanei respective”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Oamenii au relatat poliţiştilor că este vorba despre un bărbat de statură medie, cu ten de culoare închisă, îmbrăcat în haine de culoare neagră, cu fes negru.


Comentarii

Redacţia

2018-12-04 15:40:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...