Sport

2018-05-16, 15:31:05

Tenismena Andreea Jifcu, pe primul loc în topul celor mai bune junioare III din ţară

Medaliată recent cu bronzul naţional, alături de colegele de echipă de la CSS Slatina, Andreea Jifcu este tânăra speranţă a tenisului de masă. Sportiva pregătită de antrenorii Felicia Coneschi şi Petre Arnăutu se află pe primul loc în clasamentul celor mai bune junioare din ţară, întocmit de Federaţia Română de Tenis de Masă în luna mai.

Jucătoarea de tenis de masă legitimată la CSS Slatina, Andreea Jifcu, a reuşit, la actuala ediţie a Campionatului Naţional pe Echipe, ce s-a desfăşrat la Buzău, să câştige toate meciurile disputate, contribuind din plin la medalia de bronz cucerită alături de colegele Alexia Florescu, Ana Pepene şi Alexandra Ignat. Tânăra speranţă a tenisului de masă românesc a câştigat aproximativ 20 de partide, disputate în lupta pentru o medalie.

Graţie rezultatelor înregistrate, sportiva pregătită de Felicia Coneschi şi Petre Arnăutu se află pe primul loc în clasamentul celor mai bune junioare III din ţară. Pe locul al doilea se află componenta CSM Zalău, Camelia Chira, iar pe locul al treilea Andreea Băiaşu, de la CSM Buzău. Clasamentul este întocmit de Federaţia Română de Tenis de Masă.

Comentarii

Redacţia

2018-05-16 15:31:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...