Eveniment

2019-03-14, 15:29:10

Tânăr din Tia Mare, bătut cu bestialitate de 14 bărbaţi din Corabia. Cinci dintre agresori au fost arestaţi preventiv

Cinci tineri din Corabia, cu vârste cuprinse între 28 şi 37 de ani, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar alţi nouă sunt cercetaţi sub control judiciar pe 60 de zile, după ce au bătut cu bestialitate un alt tânăr, în vârstă de 32 de ani, din comuna Tia Mare.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, totul a pornit de la un conflict pe care bărbatul agresat l-a avut cu unul dintre cei arestaţi, un tânăr în vârstă de 35 de ani, la finalul lunii februarie.

La trei zile după acest conflict, bărbatul în vârstă de 35 de ani a mers la Tia Mare, însoţit de ceilalţi 13 bărbaţi, găsindu-l pe cel pe care îl căutau pe terasa unui bar din localitate. Aceştia l-au bătut cu bestialitate pe tânăr, folosind chiar şi bâte şi „box”-uri metalice, şi l-au lăsat într-o baltă de sânge.

„(...) S-au deplasat pe raza comunei Tia Mare, judeţul Olt, au găsit persoana vătămată pe terasa magazinului şi i-au aplicat mai multe lovituri cu bâte, pumni, picioare şi boxuri metalice, provocându-i leziuni a căror vindecare necesită un număr de 45-50 de zile de îngrijiri medicale, prin modul de organizare şi cruzimea de care au dat dovadă creând panică în rândul populaţiei pe raza comunei Tia Mare”, transmit procurorii din Corabia.

Comentarii

Redacţia

2019-03-14 15:29:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...