Actualitate

2019-09-16, 14:59:53

Sute de controale, efectuate de DSVSA Olt. Nereguli descoperite la mai multe restaurante, pizerii şi fast-food-uri din judeţ

DSVSA Olt a derulat ample acţiuni de control, luna trecută. Astfel, inspectorii olteni au verificat 158 de restaurante, braserii, fast-food-uri, pizzerii, laboratoare de cofetării şi patiserie, puncte mobile, supermarketuri, magazine alimentare, magazine desfacere a peştelui, carmangerii, măcelării, dar şi pieţe agroalimentare.

Cu ocazia acestor controale, specialiştii DSVSA Olt au descoperit că unele produse nu erau etichetate corespunzător, iar multe spaţii nu aveau condiţii de igienă în spaţiile de producţie şi de comercializare.

Totodată, produsele alimentare nu erau manipulate şi depozitate corespunzător.

Ca urmare a neregulilor constatate au fost aplicate patru avertismente şi o sancţiune contravenţională, în valoare de 1.200 de lei.
 

Comentarii

Redacţia

2019-09-16 14:59:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...