Comunitate

2017-09-08, 16:10:53

Sute de câini ce aparţin slătinenilor din zonele Satu Nou şi Cireşov, vaccinaţi şi microcipaţi gratuit

DSVSA Olt în parteneriat cu Primăria Slatina derulează, luna aceasta, o amplă campanie de vaccinare antirabică a câinilor cu stăpân, concomitene cu microciparea acestora. 378 de câini din zonele Satu Nou şi Cireaşov au fost deja vaccinaţi şi microcipaţi.

Campania de vaccinare antirabică a câinilor cu stăpân în vederea imunizării la virusul turbării şi de microciparea acestora este gratuită.

Reprezentanţii DSVSA Olt au precizat că acţiunea se va derula până la epuizarea stocului de microcipuri.

„Slătinenii trebuie să ştie că acţiunea este gratuită, ea venind în sprijinul oamenilor. Ea se va derula până la epuizarea stocului de microcipuri. Vaccinul antirabic este asigurat de DSVSA Olt, iar microcipurile au fost achiziţionate şi puse la dispoziţia medicilor veterinari de către Primăria Slatina”,
spun cei de la DSVSA Olt.

Astfel, luna aceasta au fost vaccinaţi antirabic şi microcipaţi 378 de câini ce aparţin slătinenilor din zonele Satu Nou şi Cireaşov. Pentru aceste patrupede au fost emise carnete de sănătate.

Comentarii

Redacţia

2017-09-08 16:10:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro