Eveniment

2019-10-31, 10:10:01

Sute de amenzi şi permise de conducere reţinute pentru neacordarea priorităţii ambulanţelor

Sute de amenzi au fost aplicate de poliţiştii olteni, la începutul săptămânii, pentru neacordarea priorității de trecere ambulanțelor aflate în misiune, patru permise de conducere fiind reţinute în cadrul acestei acţiuni.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că în zilele de 28 și 29 octombrie, polițiștii rutieri au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea evenimentelor rutiere datorate neacordării priorității de trecere ambulanțelor.

„Acțiunea desfășurată de polițiștii olteni în zilele de 28 și 29 octombrie, a avut ca scop conştientizarea opiniei publice asupra  importanţei  respectării normelor rutiere ce reglementează deplasarea în regim prioritar de circulaţie şi a consecinţelor negative generate de nerespectarea obligaţiilor ce le revin tuturor participanţilor la trafic, activități ce vor continua și în perioada următoare”, a declarat Grigorescu.

În timpul desfășurării acțiunii, au fost aplicate 240 de sancțiuni contravenționale, fiind  reținute patru permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere ambulanțelor aflate în misiune.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 69.600 de lei.

Comentarii

Redacţia

2019-10-31 10:10:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...