Economie

2021-08-24, 16:13:19

Supermarket Kaufland şi galerie comercială, la Caracal. Investiţie de 12 milioane de euro

O investiţie de 12 milioane de euro ajunge la Caracal, pentru construcţia unui hipermarket Kaufland și a unei galerii comerciale.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, Consiliul Local al Municipiului Caracal a dezbătut propunerea privind o investiție constând în „Hypermarket, galerie comercială și anexe conexe” în zona străzii Dragoș Vodă, pe o suprafață de aproximativ 34.400 metri pătraţi.

„Investitorul va asigura din fonduri proprii construirea arterelor de circulație din incintă, realizarea parcărilor, racodarea la rețelele tehnico-edilitare, realizarea construcțiilor care vor adăposti funcțiuni comerciale. Acestea din urmă pot alcătui un pol economic la nivelul zonei de servicii și dotări conexe”, arată reprezentanţii Primăriei.

Hipermarketul, construit pe un regim de înălțime parter, fără etaj, va beneficia de un container Bufet „IMBISS” și cort-spațiu de servire fast-food.

Pentru construcțiile comerciale, conform P.U.G. Caracal, se va asigura câte 1 loc de parcare la 40 mp suprafață comercială.

Proiectul se află în faza obținerii ultimelor avize, are autorizație de mediu și cel mai probabil va fi demarat în curând.

Kaufland mai are trei magazine în județul Olt, două la Slatina (ambele cu galerii comerciale) și unul la Balș, inaugurat anul trecut.


Comentarii

Redacţia

2021-08-24 16:13:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...