Eveniment

2018-02-13, 15:54:35

Studenţi ai Academiei de Poliţie „A.I. Cuza”, în stagiu de practică la Jandarmeria Olt

16 studenţi de la Academia de Poliţie „A.I. Cuza” Bucureşti - Facultatea de Jandarmi desfăşoară, în perioada 12 februarie - 9 martie, la Jandarmeria Olt, un stagiu de practică prevăzut în programa de învăţământ.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Olt, sublocotenentul Claudia Niţă, la acest stagiu participă studenţi din anul I, II şi III de studiu, activităţile debutând cu un program de acomodare cu specificul şi misiunile executate de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt.

„Studenţii au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine şi siguranţă publică şi pază şi protecţie instituţională, având posibilitatea să îşi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs”, a declarat reprezentantul Jandarmeriei.

Ea a adăugat că, pe întreaga perioadă a stagiului de practică, studenţii sunt  îndrumaţi de tutori ofiţeri jandarmi cu experienţă în activitatea profesională, acordându-se o atenţie deosebită caracterului formativ şi complementar al practicii.

Comentarii

Redacţia

2018-02-13 15:54:35

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...