Eveniment

2020-02-22, 13:30:48

Structura de rezistenţă a blocului în care s-a produs deflagraţia nu a fost afectată. Locatarii pot reveni în locuinţe

Autorităţile au stabilit că structura blocului din Slatina, în care s-a produs deflagraţia, noaptea trecută, nu este afectată, astfel că oamenii pot reveni în locuinţele lor.

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu, a declarat că expertiza a fost făcute de Inspectoratul de Stat în Construcţii.

"În urma expertizei Inspectoratului Județean în Construcții Olt s-a stabilit că nu este afectată structura de rezistență a blocului în care s-a produs explozia și a fost permis accesul locatarilor în toate garsonierele din imobil", a declarat el.

Două persoane au ajuns la spital cu arsuri grave și 20 de locuințe au fost evacuate după o explozie produsă într-un bloc de locuințe din Slatina. Deflagrația s-ar fi produs din cauza de acumulări de gaze.

Comentarii

Redacţia

2020-02-22 13:30:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...