Administraţie

2020-09-08, 14:48:45

Strada Drăgăneşti, legătura directă a Slatinei cu Drumul Expres Craiova-Piteşti

Primarul Slatinei, Emil Moţ, a dezvăluit în cadrul emisiunii „Reporter 24” de la Olt Tv că strada Drăgăneşti, de la ieşirea din Slatina spre comuna Brebeni, se va interconecta direct la Drumul Expres Craiova-Piteşti, aflat în construcţie.

Emil Moţ a explicat că municipalitatea a făcut lucrări de extindere la patru benzi şi modernizare a arterei, doar până la limita teritorială a Slatinei.

„Ştiu că drumul pare că se opreşte brusc, dar de acolo intră începe şantierul Drumului Expres. Exact patru benzi vor fi cu centuri de urcare şi de coborâre. Ne legăm direct în Drumul Expres”, a arătat primarul.

Edilul-şef al Slatinei a mai precizat că nodul rutier din zona din apropierea străzii Drăgăneşti ar fi trebuit să fie la Valea Mare, însă în urma unor negocieri s-a convenit mutarea.

„Aici este meritul nostru, al celor din administraţia Slatina. După multe drumuri la Bucureşti, după multe negocieri, am reuşit să aducem nodul de urcare şi coborâre pe Drumul Expres exact aici, lângă strada Drăgăneşti. Nodul era după Valea Mare, nu avea ce să facem, mai rău ne încurca, pentru că traficul trebuia din nou să vină pe strada Artileriei”, a mai explicat Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2020-09-08 14:48:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...