Sport

2017-11-14, 13:38:42

Ştefania Lazăr, în continuare în topul marcatoarelor Ligii Naţionale

Fără victorie pe prima scenă a handbalului, CSM Slatina se află în subsolul clasamentului, cu doar două puncte acumulate din cele 27 puse în joc. Gruparea pregătită de Victorina Bora este „lanterna roşie” a Ligii Naţionale, însă are o jucătoare în topul celor mai bune marcatoare. Cu 45 de goluri marcate, Ştefania Lazăr se află în topul celor mai prolifice jucătoare ale Ligii Naţionale.

Handbalistă ce face parte din generaţia ’89 a handbalului slătinean, care a reuşit în premieră promovarea în Liga Naţională, cu Victor Dăbuleanu la timonă, interul echipei de handbal CSM Slatina, Ştefania Lazăr, se menţine în topul celor mai bune marcatoare ale Ligii naţionale. Cu 45 de goluri reuşite, jucătoarea de bază în echipa pregătită de Victorina Bora se află pe locul nouă în topul golgheterelor.

Ştefania Lazăr a fost transferată sezonul trecut de la HC Zalău, ea având evoluţii apreciate atât în atac, acolo unde de multe ori îşi asumă aruncări de la nouă metri, cât şi în apărare.

Clasamentul marcatoarelor după nouă etape

1-3. Cristina Zamfir (SCM Craiova) - 66 goluri
1-3. Ada Moldovan (Măgura Cisnădie) - 66 goluri
1-3. Mihaela Ani-Senocico (U. Cluj) - 66 goluri
4. Iryna Glibko (HCM Râmnicu Vâlcea) - 49 goluri
5-6. Isabelle Gullden (CSM Bucureşti) - 47 goluri
5-6. Ana Maria Iuganu (CSM Roman) - 47 goluri
7-8. Ivana Bozovic (Măgura Cisnădie) - 46 goluri
7-8. Jasna Toskovic (CSM Roman) - 46 goluri
9-10. Laura Pristăviţa (CSM Bistriţa) - 45 goluri
9-10. Ştefania Lazăr (CSM Slatina) - 45 goluri

Comentarii

Redacţia

2017-11-14 13:38:42

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...