Eveniment

2019-07-12, 12:54:31

Statistică îngrijorătoare a poliţiştilor olteni. 848 de permise reţinute şi aproape 11.000 de amenzi aplicate şoferilor

În urma acţiunilor de control, poliţiştii olteni au descoperit multe nereguli în rândul şoferilor. Astfel, în acest an, au fost reţinute 848 de permise de conducere, retrase 296 certificate de înmatriculare, fiind înregistrate 53 accidente grave, soldate cu şapte morţi şi 51 de răniţi grav.

Conform statisticii poliţiştilor olteni, cele mai frecvente cauze generatoare de accidente au fost: indisciplina bicicliştilor (11 accidente grave), viteza excesivă (zece accidente grave) şi nerespectarea distanţei dintre vehicule (cinci accidente grave).

Cel mai recent accident grav produs pe raza judeţului Olt este cel de la Priseaca, unde un bărbat de 49 de ani din Scorniceşti şi-a pierdut viaţa. În acest caz, autorităţile au declanşat planul roşu, zeci de salvatori fiind mobilizaţi pentru a prelua cei 19 răniţi.

Accidentul s-a produs după ce un bărbat de 50 de ani din Craiova nu a păstrat distanţa suficientă în mers faţă de autoturismul din faţa sa.
 

Comentarii

Redacţia

2019-07-12 12:54:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...