Sănătate

2017-05-15, 17:30:24

Start la înscrierea pentru concursul organizat de SJU Slatina. Sunt căutaţi alţi şapte specialişti

Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina are nevoie de şapte medici, un alergolog, un cardiolog, un internist, un oftalmolog, doi medici cu specialitatea „medicină de urgenţă” la UPU Slatina, şi un medic de medicină sportivă pentru Cabinetul din Ambulatoriul integrat. Candidaţii îşi pot depune dosarele.

Candidaţii interesaţi să lucreze pe cele şapte posturi de medic scoase, luni, la concurs de reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina îşi pot depune dosarele până la finalul acestei luni.

Unitatea medicală are nevoie de un alergolog pentru Cabinetul de alergologie şi imunologie clinică din Ambulatoriul integrat al spitalului, un medic pentru Cabinetul de medicină sportivă din Ambulatoriul spitalului şi un cardiolog tot pentru cabinetul din policlinică. Totodată, a fost scos la concurs un post de medic specialist cu specialitate „medicină internă”, dar şi un post de oftalmolog.

Pentru că numărul prezentărilor la UPU Slatina a crescut constant în ultima perioadă, conducerea unităţii medicale din Slatina caută să mai coopteze doi noi astfel de specialişti.

Începând cu 15 mai, candidaţii se pot înscrie în termen de 15 zile calendaristice, concursul urmând a fi organizat în cel mult trei luni.

Comentarii

Redacţia

2017-05-15 17:30:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro