Comunitate

2020-07-09, 10:13:32

Start la dezinsecţie, în Slatina. Se acţionează la sol şi în aer

Municipalitatea a început, în această săptămână, acţiunile de dezinsecţie a domeniului public din Slatina.

21 de agenți de dezinfecție și 9 mijloace de transport, dintre care: opt utilaje de mare capacitate generatoare de ceață rece și caldă acționează în tot orașul. La acestea se adaugă 20 de aparate generatoare de ceață purtate de agenți specializați.

Potrivit graficului stabilit de Primăria Slatina, în data de 10 iulie se va acționa din nou din aer, iar 11 și 13 iulie, cu aparatele, la sol.

De fiecare dată, echipele de dezinsecție vor acoperi tot domeniul public al Slatinei, acțiunile fiind supravegheate și coordonate de angajații Direcției Administrarea Patrimoniului.

„Primăria Municipiului Slatina a început, de luni dimineață, acțiunile de dezinsecție. În baza unui grafic prestabilit, echipele firmei autorizate au acționat atât la nivelul solului, cât și cu ajutorul unui avion, pentru a împrăștia substanțe care elimină insectele și larvele lor. Vom acționa și în următoarele zile”, a anunţat primarul Emil Moţ, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

Redacţia

2020-07-09 10:13:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...